sigill svart-2.png

KURS

Christina Andersson forskar kring Compassion och självmedkänsla, vid Karolinska Institutet. Compassionmetoden grundar sig delvis på buddhistisk meditation och fungerar som en psykologisk skyddsbarriär mot stress. Compassionträning har testats på allt från vårdcentraler till universitetsstudenter, medarbetare och ledningsgrupper, med mycket goda resultat. Tillsammans med Ulrika Sundquist, lärare i yoga och compassion, erbjuds nu två fördjupningsdagar i Compassion och dess läkande metoder. Kursen ges också online.

UNDER DE HÄR TVÅ DAGARNA får du hjälp att vända självkritiska tankar. Du får lära dig om ditt trygghetssystem som är grunden för välmående och välbefinnande. Compassion och självmedkänsla är en väg till att känna sig i balans och förnöjsam i tillvaron och samtidigt kunna vara handlingskraftig när det behövs, för att klara av svåra situationer med positiv tilltro.

Du kommer att få verktyg och kunskap som möjliggör stor personlig utveckling och du får lära dig att träna hjärnan i positiva känslor för att uppleva inre lugn. 

 

Kursen innehåller 6 moduler. Varje modul innehåller teori, reflektionsövningar och mental träning i compassion samt praktiska övningar bestående av pranayama och läkande asanas.

 

Under denna kurs kommer du bl a att öva på att:

  • Föra in compassion i livet

  • Vara omtänksam mot dig själv vid motgångar

  • Utveckla självmedkänsla

  • Ge compassion till andra

  • Vara i läkande yogapositioner (yin och restorative)

Vi kommer att använda oss av boken Compassioneffekten (ingår i kursavgiften) skriven av Christina Andersson och appen Compassion Lifestyle med guidade meditationer, även den skapad av Christina.

OM KURSLEDARNA

Ulrika Sundquist är socionom, yoga, -mindfulness och compassionlärare samt ägare av

AINOR –din inre hållbarhet.

Christina Andersson är leg. psykolog, författare, yogalärare och doktorand vid Karolinska Institutet, institutionen för klinisk neurovetenskap. 

Sista dag för anmälan: 15 MARS.

LÄRARE:  CHRISTINA ANDERSSON & ULRIKA SUNDQUIST

DATUM: 27–28 MARS 2021

TID: 09.00–17.00

PRIS:  2.900 KR för 2 HELA DAGAR ink boken "COMPASSIONEFFEKTEN"

PLATS: Pga att kursledarna avråds från att resa i landet just nu så ges kursen online.

En länk mailas ut dagarna innan kursen och boken postas hem till dig. 

Lokah Samasta Sukhinu Bhavantu

May all beings everywhere be happy and free. May my thoughts, words and

actions somehow contribute to that freedom and happiness for all. 

 

LITTLE PEACE YOGA AB  FÖRRÅDSGATAN 3   SOLNA   SWEDEN    info@littlepeace.se