ÖPPET HUS LÅNG.jpg

VÄLKOMMEN TILL ÖPPET HUS

30 AUGUSTI 09.00–18.00

 

Välkommen till Öppet Hus på Little Peace!

Prova gratis yogaklasser, få 10% på alla våra yogakort.

Häng i vår trädgård och mys.

Ställ alla frågor du har om höstens workshops och kurser och träffa yogisar och lärare. 

Klasserna funkar så att det är "first come, first served". Vi tar in 12 personer/klass nu i Coronatider, mot normalt 18. Mattor finns att låna. 

08.30-09.30 Hathayoga med Victoria

10.00 - 11.30 Yang/Yin m Sudheesh

12.00 – 13:00 - Restorative med Veronica

13:30 - 14:00 Barnyoga med Mirja

14:00 - 14:30 Tonårsyoga med Mirja

15:00 - 16:00 - Vinyasa m Eva E

16:30 - 17:30 – Yinyoga m Eva O

 

Vad finns på Little Peace?

Little Peace har flera yogatraditioner att erbjuda, som tex Hathayoga, Vinyasa Flow och Yinyoga. Grupperna blir små, med max 18-20 personer. Det går helt enkelt in flera på våra 50 m2. Men det gör också att du får mer omsorg av läraren. Och traditionellt har ju yoga lärts ut från en lärare till ett par elever. 

Vi har yoga speciellt för dig som aldrig stått på en matta tidigare, är pensionär eller just blivit mamma. För dig som vill svettas, bli utmanad och stå på händer. För dig som lever med en partner och vill fördjupa närhet, skratt och kommunikation tillsammans. Och för dig som inte är äldre än 10 år och tycker om att busa och yoga och vara en bra kompis. En yogi (=person som praktiserar yoga) har ingen specifik kroppsbyggnad, ålder och måste inte heller yoga alla dagar i veckan. Det är helt enkelt en person som är intresserad av att utvecklas, fysiskt, mentalt och själsligt.

 

Kort eller kurs?

Hos oss köper du enkelt ett kort beroende vilket behov du har av att yoga. Happy Year, årskortet ger dig 12 månaders fri tillgång till yoga. Happy Half ger dig 6 månaders fri yoga och kan påbörjas när som på året. Utöver det har vi 20- och 10-kort. Du kan också droppa in. 

 

Workshops med gästlärare.

Du kommer också kunna vara med på kortare workshops med spännande gästlärare. Till exempel över en långhelg eller en eftermiddag. Vi ordnar också yogaresor inom och utanför Sverige. 

 

Yoga handlar inte bara om att röra kroppen utan är ett sätt att komma samman för ett gott syfte. Little Peace kommer därför bjuda på musik, film, föreläsningar och annat kul! Vi finns till för att göra Råsunda lite mera levande. För att hjälpa människor att utvecklas och må bättre. Och vårt sätt att göra det på är genom yoga.

 

Kom och titta förbi. Du är så välkommen.

Oum Shanti!